NetworkingCompany

Tilbyder professionelle netværk inden for forretningsudvikling, strategi, kommunikation og markedsføring. Vores mål er at deltagerne i vores netværk løbende bliver inspireret og motiveret til at udvikle sig personligt og fagligt.

Bank: Nykredit bank
CVR: 32722881

Direktør Steen Wrede

Direktør
Steen Wrede

LinkedInIconSteen har adskillige års erfaring fra ansættelser i en række større nationale og internationale virksomheder og organisationer inden for bl.a. tele, finans og undervisning samt i konsulentbranchen. Steen arbejder med strategi-, forretnings- og produktudvikling, projektledelse og markedsføring. Det inkluderer massekommunikation, branding og datadrevet markedsføring på både privat- og erhvervsmarkedet samt i den offentlige sektor.
Steen yder i perioder også rådgivning og konsulentbistand for mindre virksomheder og iværksættere. Steens baggrund afspejler både passion og evner for udvikling og drift via sin medvirken til lancering af en række innovative produkter og ydelser.
Steen udnytter sin brede baggrund i den daglige drift af NetworkingCompany og den fortsatte udvikling af virksomheden og de tilknyttede netværksydelser.

Steen kan kontaktes på sw@networkingcompany.dk

Partner Finn Thomsen

Partner
Finn Thomsen

LinkedInIconFinn har i 20+ år hjulpet virksomheder inden for B2B og B2C med at udvikle kundedialoger og -relationer. Først på danske og internationale reklame- og direct marketing-bureauer og fra 1993 som selvstændig rådgiver/konsulent og tekstforfatter med DIRECTion.
Arbejdet med networking tager for alvor fart i 1996, da han vælges til Direct Marketing Bestyrelsen under Dansk Markedsføring – og i ’98 til formand. En 3xwin, hvor bestyrelse, forening og foreningsmedlemmer åbner adgang til nye, værdifulde kontakter.
I dét regi er Finn medstifter af DM Skolen, som i 2002 videreudvikles til CRM Akademiet. Han leder begge uddannelser og initierer, at flere hold danner egne karrierenetværk efter dimittering. Sideløbende faciliterer Finn i otte år et DM/CRM-netværk for Dansk Markedsførings medlemmer – en udbytterig, faglig inspirationskilde.
De mange erfaringer udnyttes nu i partnerskabet med NetworkingCompany.

Finn kan kontaktes på ft@networkingcompany.dk

Partner Henrik Bruun Rasmussen

Partner
Henrik Rasmussen

Henrik har mange års erfaring og bred kommerciel LinkedInIconindsigt indenfor forretningsudvikling, salg og markedsføring i såvel ind- som udland.
Gennem jobs på kundesiden, heraf 6 års udstationering, omnichannel teknologi-universet, digitale konsulenthuse samt selvstændig rådgivningsvirksomhed indenfor strategi og forretningsudvikling, har dette bidraget til hans unikke købmandsmæssige indsigt og forretningsforståelse.
Henrik har massiv erfaring med og trives i rollen som formidler og inspirator som ansvarlig for afholdelse af workshops, 1:1 coaching-sessions, kundepræsentationer, facilitering samt eksterne præsentationer og indlæg indenfor marketingdisciplinerne.

Henrik kan kontaktes på hbr@networkingcompany.dk

Partner Casper Pedersen

Partner
Casper Pedersen

Casper Pedersen er til daglig partner i LinkedInIconContent Marketing Company og Social Selling Company, der har fokus på at konvertere indhold og forbindelser til forretning.
Han er digitalt indfødt og frygter derfor ikke den digitale udvikling. Han forsøger altid at følge de nyeste tendenser inden for digital markedsføring. Udviklingen af nye teknologier til digital markedsføring går stærkere end nogensinde, og den udvikling bliver ikke langsommere i fremtiden.
Hans stærke kendskab til branchen gør, at han vil kunne skabe et lærerigt netværk, som vil udvikle dine teknologiske kundskaber og viden. Han elsker selv at blive inspireret af sine omgivelser, hvorfor dét at facilitere et netværk lå i tråd med hans filosofi omkring, at læring finder sted blandt personlige og inspirerende omgivelser.

Casper kan kontaktes på cp@networkingcompany.dk

Ejer og stifter Morten Gjøl

Ejer og stifter Morten Gjøl

Ejer og stifter
Morten Gjøl

LinkedInIconMorten har siden 1994 været ansat i store danske og internationale virksomheder som udviklings- og marketingchef, brandmanager og marketingdirektør indtil han i 2010 blev selvstændig og stiftede NetworkingCompany.
Han har altid arbejdet med professionelle netværk, både privat og i faglig kontekst.
Morten underviser i at drive professionelle netværk, samt hvordan man med enkle værktøjer målrettet kan opbygge og vedligeholde sit netværk.
Som netværker af natur ved Morten, hvordan man giver relevant sparring til netværket, samtidig med man selv får optimalt udbytte.
Morten har gennem mange år undervist på en lang række kurser og seminarer i ind- og udland. Endvidere har Morten været med til at udvikle flere forskellige netværkskoncepter.

Morten kan kontaktes på mg@networkingcompany.dk

Se også Mortens blogindlæg her.