Vil du være netværkschef? – Vi søger netværkschefer med sælger-gen.

Vi søger netværkschefer med lyst og evne til at etablere og drive vores faglige netværk for de områder som fremgår af vores tilbud på hjemmesiden. Blandt andet inden for marketing, strategisk branding og marketing management, IT ledelse, samt salg.

Som netværkschef skal du være en solid faglig kapacitet på dit område og have et godt og stærkt bagland du både kan og vil trække på med henblik på

  • rekruttering af nye deltagere til netværket
  • invitation af faglige specialister og inspiratorer til netværksmøderne.
  • input til nye faglige tendenser med relevans for netværket

Det er vigtigt at du også bidrager til at skaffe nye netværksdeltagere både via dit eget netværk og gennem en salgsindsats rettet mod potentielle emner. Dette afspejles i aflønningsformen som løbende både sikrer dig

  • et beløb pr. deltager du selv rekrutterer
  • et beløb pr. deltager i det netværk du driver

Begge dele så længe deltagerne er betalende medlemmer af netværket, hvilket kan sikre dig et signifikant årligt bidrag til din indkomst, som netværkschef for et af vores netværk.

Du er sikkert selvstændig eller har lyst til at blive det eller måske har du et job, der giver dig mulighed for at arbejde som netværkschef ved siden af dit ordinære arbejde.

Hvis du er interesseret så kontakt direktør Steen Wrede på telefon 20 10 03 03mail sw@networkingcompany.dk eller udfyld kontaktformularen nederst.

 

Sælgere søges

Vi søger hele tiden sælgere, der kan hjælpe os med at hverve deltagere til vores nuværende og nye netværk. Så har du lyst og evner til at skaffe netværksdeltagere gennem opsøgning og bearbejdning af potentielle kundeemner, har du her muligheden for at supplere din økonomi med en signifikant ekstra indtægt.

Du bliver provisionslønnet, således at du får et beløb for hver netværksdeltager du hverver og det beløb får du vel at mærke udbetalt hvert år deltageren er betalende medlem af vores netværk.

Med andre ord får du, for en enkeltstående salgsindsats, muligheden for en løbende indtægt i flere år for et af vores typiske netværk.

Du er sikkert selvstændig eller har lyst tril at blive det eller måske har du et job der giver dig mulighed for at arbejde som netværkschef ved siden af dit ordinære arbejde.

Hvis du er interesseret så kontakt direktør Steen Wrede på telefon 20 10 03 03mail sw@networkingcompany.dk eller udfyld kontaktformularen nedenfor.